5 redenen waarom je je misschien verveeld bent in relaties

Niets in deze wereld kan de manier waarop het voor de eerste keer was.

Zelfs de meest interessante hobby brengt zo’n plezier niet als op het moment dat u het alleen hebt gevonden. Hetzelfde geldt voor relaties. Nee, het betekent niet dat met de tijd de gevoelens kalm.

Integendeel, als je bij elkaar komt, zullen ze worden versterkt en behalve passie zullen nog steeds vriendelijke en familierelaties op vertrouwen verschijnen.

Maar zelfs als je perfect bent voor elkaar, soms kun je je vervelen in een relatie, en het zal http://trapkajak.nl/over/ beginnen met het aantrekken van de psyche.

En nee, als je je verveelt, betekent dat niet dat je het van je meisje moet verbergen. Als het enige probleem je verveling is, en anders is alles in orde, het moet met een vriendin worden besproken.

Nou, voordat het de moeite waard is om te bepalen wat je precies doet vervelen.

Alleen je hersenen zijn gewend aan haar

Wanneer je iets voor het eerst ziet, dan voor de hersenen, is dit iets volledig onontgonnen, daarom is de reactie op het is helder en gedenkwaardig.

Maar aangezien onze hersenen zich aanpassen aan veranderingen, wat een natuurlijke evolutionaire manier is, wordt het niveau van geluk van geteste positieve emoties na een tijdje na het evenement teruggestuurd naar de beginwaarden, die de scherpe sprong beïnvloede. Dat wil zeggen, evalueert Euphoria, en je ziet gewoon alles als verschuldigd.

Een belangrijk punt is dat na aanpassing een persoon ophoudt om de voordelen van zijn partner op te merken en begint te zoeken naar tekortkomingen. Alles omdat we wennen aan de positieve momenten, omdat ze meer ernaar streven dan voor het negatieve.

Als resultaat — Je begint te denken dat je meisje niet zo goed is, ze heeft bepaalde tekortkomingen en het is zelfs wurgers.

Maar nee, ze was niet erger — Ik stop met het opzoeken van haar voordelen en op zoek naar iets nieuws. Als je het gevoel hebt dat je de relaties als juist ervaart en je begint te zoeken naar de tekortkomingen, stel je voor, hoe zou je leven veranderen, als je je vriendin nooit hebt ontmoet, en het maakt niet uit hoe je het gevoel hebt, een eenzame persoon zonder een aandeel van Romantiek in het leven.

Denk aan haar voordelen, onthoud wat ze leuk vond bij de eerste ontmoeting, hoe later. En dan zul je begrijpen dat ik haar helemaal niet heb gemist, maar ik ben net gewend aan haar positieve kwaliteiten.

Je bent gewend aan meer gepassioneerde relaties

En onder gepassioneerd, begrijpen we niet sexy hunkeren naar, maar scherpe verschillen, dat wil zeggen, de momenten van de starts en valt.

Scherpe en onvoorspelbare relaties — Toen gisteren hield je hartstochtelijk van elkaar, vandaag ruzie tot het verlangen om elkaar te doden, en morgen keert terug naar heldere liefde — bijdragen aan het versterken van het gevoel van binnenkomst.

En dit zijn niet onze vermoedens, maar de resultaten van de studie, die heeft aangetoond dat het verbeteren van angst met dergelijke druppels bijdraagt ​​aan de aantrekkingskracht op een potentiële partner.

Mensen in onstabiele relaties weten nooit wat morgen zal gebeuren, in een uur, zelfs in een paar minuten, en per ongeluk deze alarmerende staat van de onbekendheid voor helderdere emoties naar de partner nemen.

En als je de ervaring van dergelijke relaties had, lijkt er misschien stabiel je saai. Zo ja, onthoud dan gewoon hoe eerdere relatie ontwikkelde en wat ze eindigden.

Analyseer wat je ze niet leuk vond en vergelijk met wat je leuk vindt in de huidige. Zorg ervoor dat je die verveling in hen onmiddellijk begrijpt — Niet helemaal verveling, maar kalm en pacificatie.

Je hebt geen nieuwheid

Dit item kan worden geassocieerd met verslaving, maar ze verschillen nog steeds. Hier hebben we het over dat aan het begin van de relaties partners nieuwe klassen proberen. Soms zijn ze nieuw voor één, en soms verbetert de emoties alleen.

Wanneer relaties stabiliseren, verdwijnt de nieuwigheid, en gaan ze naar de routine.

En aangezien ons brein is geprogrammeerd om nieuwe prikkels te vinden voor het leren en ontvangen van ervaring, lijkt het u dat alles te saai en gewoon is geworden.

Hoe ontdoen je van dit gevoel van saaie stabiliteit?

Maak een lijst met nieuwe klassen die de moeite waard zijn om samen te proberen (bijvoorbeeld een reis, de houding in seks of zelfs een soort uniek gerecht). Probeer gewoon iets nieuws — En dan zullen jij en je vriendin nooit met elkaar vervelen.

Je hebt geen nabijheid

Aan het begin van de relaties, hormonen letterlijk, passie, passie, en ik wil een intimiteit voelen met een partner zo vaak mogelijk en lang.

Maar in de loop van de tijd, vanwege alle dezelfde verslaving, wordt een of beide partners saai. Seksuele activiteit neemt af: veel houdingen laten eerst en één of twee de eenvoudigste, dan is het aantal geslachtscontacten verminderd.

Vaak is dit het gevolg van het feit dat de paren niet willen of niet over hun voorkeuren met elkaar kunnen praten. Soms wordt het beperkt en soms — Gewoon terughoudendheid tot een spanningspartner.

Als je verveling juist ontstond door het gebrek aan nabijheid of zijn stabiliteit en saaiheid, bespreek dan dit probleem met mijn vriendin.

Voer meer experimenten in in je intieme leven. En dit is niet alleen nieuwe houdingen, maar ook flirten, plagen, prelude, prachtig wachten. Stel je je langstaande fantasieën voor, draai ze in games.

Bijvoorbeeld kunnen nieuwheid en scherpte een willekeurige keuze toevoegen — Het lijkt erop dat wanneer je een boek van aantekeningen met je verlangens en één keer per week een nieuwe hebt «de taak», niet weten dat het deze keer zal komen.

Je meisje drukt gevoelens niet zoals jij

Als je onwetenschappelijk termen begrijpt, kunnen we zeggen dat gevoelens een soort manifestatie hebben — taal van de liefde.

En soms spreken we verschillende talen in verschillende talen, hoewel op hetzelfde. Voor iemand is de hoogste manifestatie van liefde «dienst» naar je partner voor een ander — fysieke nabijheid of goedkeuring.

En wanneer deze taal niet samenvalt, beginnen de partners te missen, omdat zij, naar hun mening, het geven van al hun liefde, niet het rendement ontvangen waarop ze verwachtten.

Het kennen van je taal van liefde en taal van liefde voor je meisje zal je helpen niet alleen van verveling af te komen, maar ook om voor een vriend te zorgen, de verbinding tussen jou te versterken, evenals nieuwheid toevoegen aan de relatie.

Vergeet niet dat er primair zijn en er zijn secundaire gebaren van sympathie, en voor je vriendin kan het veel aangenamer zijn om oprechte lof te zijn, geen mooi geschenk of bijvoorbeeld aandacht, en niet je wens om te behagen.