Seksholds – wie ze zijn

In feite is dit een serieus probleem, waardoor seks veel minder plezier levert (als het überhaupt oplevert). Het is moeilijk om het te geloven, maar laten we proberen erachter te komen wat seks is als je een echte seksuol bent.

een. Seksuele verslaving betekent niet dat je van seks houdt

Meestal, mannen die in het verraad worden betrapt zoals seksuele stoornis. Ze proberen hun gedrag te rechtvaardigen in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties. Natuurlijk is dit slechts een veel voorkomende misvatting. SECSOMOLICS wordt

gedwongen om ongrijpbaar plezier seksueel te zoeken, maar het vertegenwoordigt een obsessieve en pijnlijke aantrekkingskracht.

2. Seks brengt niet altijd plezier

Een ander heel belangrijk aspect van seksuele afhankelijkheid is dat seks minder aangenaam wordt. Het is letterlijk geforceerd seks, wat vaak gepaard gaat met een gevoel van walging en haat. Seksholds kunnen gewoon niet stoppen, hun hersenen blijven weer en opnieuw eisen een nieuwe dosis plezier.

3. Ze riskeren iedereen voor seks

Sexomoliki Ga naar grote risico’s omwille van de imaginaire kayf. Ze worden gedwongen om het werk te verliezen als gevolg van een constante pornofornuizen op kantoor, de relatie vernietigen nadat het op verraad komt, enzovoort. Sommigen wordt echter beter wanneer ze worden blootgesteld: ze kunnen hun intrinsieke gehechtheid niet langer verbergen en er bekennen, laten we zeggen, publiekelijk.

4. Abstinentie is geen doel

Druk op Sexholiki door speciale therapie onder toezicht van een psycholoog. Algemene bepalingen zijn de praktijk van onthouding van seks tijdens de eerste twee tot drie maanden van de behandeling. Behandelingsmethoden zijn anders dan die van drugsverslaafden, want hun doel is om onthouding te voltooien, en hier – het vermogen om obsessieve opwinding te beheersen en een gezond seksleven te behouden.