Toegang geweigerd

Wanneer je zegt: “Oh, je hebt geen emmer gemaakt! Ik zal niet met je slapen, “dit is een sexy chantage. Goede meisjes gedragen zich niet zo. Dat weet je. En mannen weten het ook. En chanteer ons op onze manier.

Wat is seksmantel

Bewuste weigering aan een partner in seks is psychologische manipulatie: afpersing van goed of straf voor wangedrag. Volgens Amerikaanse sociologen weigert de gemiddelde vrouw zijn partner in nabijheid (onder verschillende fictieve pretexten) meer dan honderd keer per jaar. In Europa bekende dezelfde foto: 90% van de door vrouwen onderzochte vrouwen om wraak te zijn op hun mannen voor eventuele provincies, wat de toegang tot het lichaam ophoopte. Blackmail Rocks Relations. De reactie op hem wordt ontevredenheid en openhartigheid van de partner, en in het geval van reguliere excommunicatie van het lichaam in preventieve doeleinden – verraad en teleurstelling. Blackmate is echter op dit risico, indien zeker van de gevoelens van zijn tweede helft. Hij weet dat zijn angst voor zijn verliezende zal dansen onder zijn Dudka. Jij, natuurlijk, doe dat niet. En daarom kan het jezelf soms dwingen om seks te hebben, wanneer je het niet wilt.

Seks Na een ruzie

Als hij bijvoorbeeld drie dagen niet heeft gebeld. Of genoemd en onvoltrijgbaars reageerde over Gegereerder en Murakami. Of vleiend over je mooie baas. Wie is hij op dit moment voor jou? Vijand №1! En geen seksueel gezonde vrouw wil niet in bed zitten met de vijand. Een man begrijpt dit perfect. Maar voor niets erkend in mijn inzicht. Dat hij psycho is, of wat? Immers, als hij zo slim is, moet je eerst vergeving gieten, om Murakami opnieuw te lezen, je drie keer te bellen, om je prachtige shephine te vergeten, bloemen te kopen, om weer duur en geliefd te worden, en je er weer duur en geliefd bent de slaapkamer.

De mening van psycholoog

Mannen, zelfs hun eigen schuldgevoelens voelen, verontschuldig je niet om lief te hebben. De reden hiervoor en de imaginaire trots (elke man is een minster en winnaar, en hij vindt altijd excuses voor zijn woorden en acties), en onwil om onaangename gesprekken in te brengen. Elke vertegenwoordiger van de sterke vloer weet dat de kleine verduidelijking van het type “die de beker niet was wassen” veel ernstiger kan openen, maar problemen opduikt. Aan de andere kant zijn de meeste mannen gemakkelijker om hun gevoelens en emoties uit te drukken bij actie – tonende tederheid in bed.

https://ojuhu.com/?p=1605

Het plezier dat hij probeert aan u te bezorgen, betekent veel: dat hij nog steeds van u houdt en ligt dat hij zich schaamt en hij wil zijn schuld koesteren. En omdat je de kou laat zien en je geen seks met hem wilt hebben – het betekent dat je zijn excuses niet wilt accepteren.

Veel mannen begrijpen onze transparante hints niet. Je laat al je uiterlijk zien: “Ik ben beledigd, verontschuldig je voor mij!”- en hij, bevestigd door je stilte, beslist dat je hem al hebt gewijzigd. Laten we daarom alles vertellen wat je goed maakt dat je naar hem beledigd bent en je geen seks kunt hebben, want de belediging voorkomt dat je van ontspannend voorkomt. Wanneer het probleem wordt verduidelijkt, en de wereld wordt geconcludeerd, kunt u het veilig vastmaken met seks.

Seks voor seks

Hij eindigde voor jou en deed niet de moeite om zijn fout te repareren. De volgende nacht in vergelding, weigerde je hem orale seks te geven. Hij, zonder te wachten op je Orale Caresses, “vergeten” over Cunnilingus. Over een paar dagen klom hij je met een geheime droom van anale seks, maar jij, woede, stuurde hem naar waar. Hij draaide zich af naar de muur, je zweeft in het kussen. En in de ochtend sloeg hij, het zien van je ontevreden gezicht, de deur vast en vertrok voor het weekend naar mama. Volgende week heb je seks zonder opwinding. En omdat er geen excite is, waarom is er seks? En nu maak je aanvallen door imaginaire migraine, stoppen met toegang tot je lichaam. Je wilt gewoon geen liefde bedrijven zonder liefde en wederkerigheid.

De mening van psycholoog

Het probleem is eerder niet dat iemand van partners eerlijk gezegd de verlangens van de ander negeert, maar dat ze elkaar echt niet vertellen over hun verlangens. Sommige paren met grote ervaring van gezamenlijk leven, die bijna alles over elkaar weten – van slechte gewoonten tot kinderziekten, in seks blijven bijna blindelings communiceren. Vaak geeft een van de partners, meer verlegen, geeft plezier aan een geliefde persoon, en over zijn eigen ontevredenheid is stil. Aan het begin van de relatie is geen belangrijke techniek, maar het feit van het bezitten van een partner. Later, wanneer de relatie in het gebruikelijke bed is, lijkt het alsof het laat en ongemakkelijk is om een ​​man te zeggen die hij niet bij je past: wat ben je eerder stil geweest? Hier begint afpersing: Omdat je me niet leuk maakt, dan zal ik dat niet doen. Om een ​​of andere reden lijkt het gemakkelijker te zijn.