Wetenschappers genaamd het meest aantrekkelijke type mannen (volgens vrouwen)

De duisternis van de oogleden zijn de beste geesten van de planeet, niet om neuronen te dowline, ontdek wat mannen vechten met elegante wenkbrauwen en aan de benen vochten.

En hier is het aanmoedigen van nieuws uit Groot-Brittanniƫ!

Type dating-app benaderde de dames op zoek naar liefde in het netwerk, met de vraag: welk type mannen lijkt u het meest aantrekkelijk? En wat, in jouw mening, het meest beantwoord? Blue-eyed blond met snacks op de paus? Gespierde brandende brunette, banketbakkerij? Brad Pitt, uiteindelijk?

Het maakt niet uit hoe! 64% van de Poll-deelnemers antwoordde dat alle andere mannen de voorkeur geven aan degenen die hebben… Tatoeages (nou ja, tenminste «Ik zal mijn moeder niet vergeten!» in alle borsten)!

Dergelijke resultaten werden verward door de eigenaren

sildenafil viagra

van de hulpbron, wat te zeggen over gevoelig voor u.

Zij, zij dachten niet, deden niet dat moderne jeugd (in deze plaats geschokt onderzoekers de handen in de lucht beklommen, eerst de aandacht vestigt op een aantal lage rogulines op het lichaam, en niet op uiterlijk, figuur, gevoel voor humor , Diploma over het hoger onderwijs, stempel in paspoort, aantal nullen op een bankrekening en andere belachelijke regalia.

In het algemeen weten we niet hoe u, en we verstoppen meteen de tatoeage alle oppervlakken van het lichaam vrij van rimpels en sporen van vaccinaties, en — Vooruit, naar duizelingwekkende liefdesavonturen!